Масов бой на Женския пазар в София

4
Над 100 души са станали свидетели на инцидента
Над 100 души са станали свидетели на инцидента Снимка: БТА

Над 100 души са станали свидетели на инцидента

Масов бой избухна на Женския пазар в центъра на София, предизвиквайки паника сред посетителите и продавачите. Сцената на конфликта се разиграла пред над 100 човека, които са се събрали в района, привлечени от хаотичната ситуация. Един от участниците в сблъсъка е арестуван, след като извадил газов пистолет и заплашил останалите замесени.

Случаят бързо привлече вниманието на полицията, която пристигнала на място, за да овладее напрежението. Според свидетели, конфликтът е започнал между няколко души и бързо е прераснал в по-мащабен сблъсък, привличайки все повече участници. В момента на ескалацията на ситуацията, един от мъжете е извадил газов пистолет, което е принудило полицията да предприеме бързи действия.

По непотвърдена информация, има още арестувани участници в боя, но органите на реда все още не са излезли с официално становище по въпроса. Разследването продължава, а районът около Женския пазар е бил временно отцепен, докато полицията е работила по овладяване на ситуацията и събиране на доказателства.

Женският пазар, известен с оживената си атмосфера и разнообразие от стоки, е често място за събиране на големи групи от хора, което понякога води до конфликти. Въпреки това, подобни инциденти са рядкост, а този случай предизвика широк обществен отзвук.

Очаква се полицията да предостави допълнителна информация за хода на разследването и за това дали ще има нови задържани лица във връзка с инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    dgd
    мангали - 100 %
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари