Полицайка простреля иранец в Германия

2
Мъжът атакувал с нож полицейски служители
Мъжът атакувал с нож полицейски служители

Мъжът атакувал с нож полицейски служители

Мъж, атакувал снощи с нож полицейски служители в близост до германския град Нюрнберг, е бил застрелян от силите на реда, съобщи ДПА, цитирана от БТА.

Говорител на полицията съобщи днес, че 34-годишен ирански гражданин е починал на място в южния град Лауф ан Пегниц въпреки опитите за оказване на първа помощ на място.

Според първоначалното разследване той първоначално се е насочил към полицейска кола, след което се е опитал да нападне с нож излезлите от нея трима полицаи.

Жена полицай е простреляла мъжа. Инцидентът се е случил на автобусна спирка край железопътната гара в града. Няма пострадали полицейски служители. Все още няма детайли около мотива на нападението.

Все още сме в самото начало на разследването“, заяви Хайке Клоцбюхер от прокуратурата в близкия град Нюрнберг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Глупави германци
    Ще плачете за Адолф с тези мюсюлмански цигани, дето ви ги натресе Меркел под натиска на чифутите-глобалисти, Шорош, Шваб и Гейтс!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари