Подписката за неудобните разписания на градския транспорт в Русе вече е в Общината

14
Инициативата е подкрепена от 792 души, които са засегнати от настоящите неудобни и разтеглени разписания
Инициативата е подкрепена от 792 души, които са засегнати от настоящите неудобни и разтеглени разписания Снимка: Dunavmost

Инициативата е подкрепена от 792 души, които са засегнати от настоящите неудобни и разтеглени разписания

Днес в град Русе бе депозирана подписка с искания за промени в разписанията на "Общински транспорт" АД. Инициативата е подкрепена от 792 души, които са засегнати от настоящите неудобни и разтеглени разписания, които затрудняват пътуването им до и от работните места.

Пътуващите работници се оплакват

Подписалите се граждани подчертават, че сегашните разписания са в ущърб на пътуващите работници, докато в същото време са икономични за Общината. Много от тях не могат да достигнат до работните си места в нормално за тях време, което създава допълнителни трудности и напрежение.

Призив за по-добро обслужване

Организаторът на подписката призовава всички отговорни за съставянето на разписанията да използват градския транспорт вместо служебните си автомобили, за да се убедят сами в неудобствата, които причиняват. "Ще свикнат, къде ще идат!" - тази крилата фраза на г-н Недев обобщава настроението на засегнатите граждани, които настояват за промени.

Проблемът на разписанията

Настоящите разписания на "Общински транспорт" АД са критикувани като неадекватни и непрактични за работещите хора. Често автобусите не се движат в часовете, когато повечето хора имат нужда от транспорт, което ги принуждава да търсят алтернативни и често по-скъпи начини за придвижване.

Общината трябва да вземе мерки

Гражданите на Русе очакват от Общината да вземе под внимание подписката и да направи необходимите промени в разписанията. Те настояват за по-чести и удобни маршрути, които да отговарят на нуждите на работещите и да подобрят качеството на градския транспорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    19
    Сашо
    Този Недев е голям идиот ! Само малоумен може така да се изкаже . Дано да му се наложи да използва обществен транспорт и да виси по спирките часове, подложен на тези високи температури и да получи топлинен удар !
  • 3
    18
    Учуден
    Всъщност исках да кажа,на този от номер 8 да му еба майката - както сте се досетили Аре стига! съм аз,учуденият третополов некъпан бесарабски мангал травестит,който заработва за операция за смяна на пола!
  • 17
    17
    Искрена
    Възмутително, направо цинично отношение към пътуващите граждани! Неудобни и неприемливи промени в разписанията на градския транспорт, които вгорчават трудовото ежедневие на хората и СНИЖАВАТ и без това НЕЗАВИДНОТО качество на живота ни. "Ще свикнат, къде ще ходят?!" - така значи мисли един градонолачалник ?! Очевидно лоша преценка на избирателите!!!
  • 9
    16
    Като Мария-Антоанета
    Като не ви харесва градския транспорт, карайте коли...ми напомня фразата, която произнесла Мария-Антоанета като й казали, че народът няма хляб - "Като нямат хляб, да ядат пасти!". И...затова свършила на ешафода.
  • 16
    15
    Пънчо
    Вие какво очаквахте от общинарите и кмета!? Те не ползват градски транспорт и си нямат идея от какво имат нужда хората!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари