Почина момчето, пострадало при инцидент с тротинетка в Плевен

2
По първоначални данни произшествието е настъпило заради неравности на пътя
По първоначални данни произшествието е настъпило заради неравности на пътя

По първоначални данни произшествието е настъпило заради неравности на пътя

Плевен е в траур след като 16-годишно момче, което пострада тежко при инцидент с електрическа тротинетка, почина. Новината бе потвърдена от старши експерт Мариана Цветкова, говорител на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Плевен.

Инцидентът е станал на 27 август вечерта в квартал "Дружба", когато момчето е паднало от електрическа тротинетка. По първоначални данни, трагедията е настъпила поради неравности на пътната настилка, останали след ремонтни дейности на улицата. След тежкия удар, пострадалият е бил незабавно транспортиран до университетска болница "Д-р Георги Странски" с черепно-мозъчна травма и в критично състояние. Въпреки усилията на медицинските екипи, младежът не е успял да се възстанови.

Случаят е докладван на полицията чрез телефон 112 като медицински инцидент. След проведените оперативни действия и разследване, полицията е установила, че става въпрос за падане на дете от тротинетка. Мариана Цветкова допълни, че разследването на инцидента продължава, като се разглеждат всички възможни причини и обстоятелства, довели до трагичния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    бах ти глупаците
    Баща му да си пръсне тъпата кратуна ...дето или не го е възпитал или и пълен глупак и комплексар ..Всички имат тротинетки ...че моето дете ли няма да има ...Сега ще гори в АДА докато е жив..Трябва да има ТОТАЛНА забрана за тези смешни и опасни превозни средства ..освен на велоалеи.Всични водачи дават хиляди левове за курсове ,за документи ,за винетки ,за застраховки ,за ..за каквото се сетите и идва един келеш,блъскате го ...недай си Боже го убивате . и ...жална ви майка ..Да оставим чувството ,че си убил човек...макар че е трудно разни друсалки да се нарекат човеци .
  • 16
    13
    русе
    Тази вечер към 21:30 ме изпревариха 2 ел.тротитинетки с по 2 деца на тях, а аз карах с 45-50км/ч по Липник !!! Замислете се родители, те са потенциални смъртници!!!
  • 1
    12
    Ююююююю
    Да продължават да се трепят!!!!
  • 3
    11
    Кумуноид
    Да е живо и здраво! На всички с тротинетките им го пожелаваме!
  • 19
    10
    Евлагби
    Като излязоха тия тротинетки преди години. Бях във Франция и реших да взема една под наем. Щях да се пребия 3 пъти за 10 минути. Добре че дъм здраво добиче от стария материал. Оттогава не се качвам. Пеш, автобус, такси, патрулка... Какво ще да е, само не и трутунетка. Лека му пръст!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари