Почина Любо Полихронов

4
Кърджали загуби един от своите музикални и културни икони
Кърджали загуби един от своите музикални и културни икони Снимка: Facebook

Кърджали загуби един от своите музикални и културни икони

Скърбим за загубата на един от най-големите музиканти и културни икони на Кърджали - Любен Полихронов. Тъжната новина беше съобщена от дъщеря му, Алекс Полихронова, с пост във фейсбук, в който тя изрази своята мъка и благодарност към всички, които са били част от живота на баща ѝ.

Любен Полихронов беше много повече от музикант. Той беше създател на първата частна ефирна телевизия в Родопите, което го прави един от пионерите в медийната индустрия в региона. Полихронов бе известен не само с музикалния си талант, но и с енциклопедичните си знания по музика, които впечатляваха всеки, който имаше удоволствието да разговаря с него.

Любен Полихронов беше не само велик музикант, но и човек с огромно сърце и неизчерпаема енергия. Той беше бохем и енциклопедист, чиято усмивка и духовитост ще останат в сърцата на всички нас“, споделиха неговите колеги и приятели от Радио Кърджали. Полихронов беше неразривно свързан с радиото, където беше често гост и приятел на екипа.

Полихронов не само остави след себе си музикално наследство, но и значителен принос към културния живот на Кърджали и България като цяло. Неговата работа в медийния сектор и ангажираността му с развитието на културата в региона ще останат в историята като значими приноси, които са вдъхновили и ще продължават да вдъхновяват много хора.

Екипът на Радио Кърджали изказва своите искрени съболезнования на семейството и близките на Любен Полихронов, като се присъединява към скръбта на цялото общество. Нека споменът за него живее в сърцата на всички, които го познаваха и обичаха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари