По-топло и слънчево през уикенда

0
Слънчева прогноза с температури над 20 градуса утре
Слънчева прогноза с температури над 20 градуса утре

Слънчева прогноза с температури над 20 градуса утре

През нощта времето ще бъде ясно с почти тихо време. В сутрешните часове жителите на низините, котловините и районите около водните басейни трябва да се съобразят с появата на ниска облачност или мъгла. Минималните температури в по-голямата част от страната ще се движат между 1 и 6 градуса, като в някои котловини ще бъдат още по-ниски.

Дневни температури и атмосферни условия

Утрешният ден ще зарадва българите с предимно слънчево време. Следобед жителите на западните райони ще наблюдават разкъсана висока облачност. Вятърът ще бъде слаб, с посока изток-североизток. Максималните температури ще достигнат между 18 и 23 градуса, а в Русе ще се установят на около 20 градуса.

Прогноза за планините

Планинските райони ще се радват на предимно слънчево време. Ще се усеща слаб вятър от изток-югоизток. На височина 1200 метра максималната температура ще достигне около 16 градуса, а на 2000 метра - около 11 градуса.

Условия по Черноморието

По Черноморието времето ще бъде предимно слънчево, като в сутрешните часове на места по крайбрежието ще се образува ниска облачност или мъгла. Очаква се слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще варират между 16 и 19 градуса. Температурата на морската вода ще бъде между 17 и 18 градуса, а вълнението на морето ще достигне 1-2 бала.

Снимки: НИМХ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари