Пластмасов стол пази шофьорите от опасна дупка в Русе

0

"Импровизирана безопасност" на улица "Петрохан"

Жителите на Русе станаха свидетели на необичайна картина на една от най-натоварените улици в града. Вместо своевременен ремонт, дупка на улица "Петрохан" е "обезопасена" с пластмасов стол и автомобилна гума, превръщайки се в символ на занемарената градска инфраструктура.

Сигнал за нестандартната ситуация беше подаден до редакцията на Dunavmost от Иван Петров. "Дупка на улица 'Петрохан' в Русе. Нормално ли е това? Този стол седи вече втора седмица", споделя той в своето съобщение.

Снимките, направени на място, разкриват тревожна картина. Пластмасов стол, поставен върху стара автомобилна гума, стои насред улицата, за да предпазва шофьорите от опасната дупка. Този импровизиран метод за сигнализиране не само не решава проблема, но и създава допълнителни рискове за участниците в движението.

Продължителното присъствие на този нестандартен "предупредителен знак" - вече две седмици според сигнала - показва липса на адекватна реакция от страна на отговорните общински служби. Това поставя под въпрос ефективността на системата за поддръжка на градската инфраструктура и бързината на реакция при подобни ситуации.

Случаят с улица "Петрохан" не е изолиран. Той е част от по-широк проблем с поддръжката на пътната инфраструктура в Русе, който често става обект на критика от страна на гражданите. Подобни ситуации не само затрудняват движението, но и създават реална опасност за водачи, пътници и пешеходци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    забелязах
    Има на Доростол две дупки изрязани и дълбоки.Намират се в крайна лява лента в посока центъра.Едната е преди Механо техникума,а другата беше в началото на улицата.Дано са ги оправили.Пазете колите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари