Пиян шофьор причини катастрофа на булевард "България"

0
Водачът на БМВ е бил с над 2 промила алкохол в кръвта
Водачът на БМВ е бил с над 2 промила алкохол в кръвта Снимка: БГНЕС / Архив

Водачът на БМВ е бил с над 2 промила алкохол в кръвта

Пиян шофьор предизвика катастрофа на оживен булевард в Русе.

Инцидентът е станал вчера сутринта на булевард "България" между два автомобила. Виновникът е задържан с над 2 промила алкохол в кръвта.

Вчера сутринта Русе стана свидетел на поредния пътен инцидент, причинен от шофиране под въздействието на алкохол. Около 09:50 часа на булевард "България", в участъка между пътен възел "Охлюва" и Дъговия мост, е възникнало пътнотранспортно произшествие (ПТП) с материални щети между два автомобила.

Според информация от полицията, водач на 38 години, управляващ лек автомобил марка БМВ, е допуснал удар с попътно движещ се автомобил марка "Ауди". За щастие, инцидентът е завършил само с материални щети, без пострадали.

При пристигането си на място, полицейските служители са извършили рутинна проверка за употреба на алкохол. Резултатите от теста са показали, че 38-годишният водач на БМВ-то е бил в състояние на тежко алкохолно опиянение, с концентрация на алкохол в кръвта над 2 промила.

Веднага след установяването на нарушението, автомобилът на нетрезвия шофьор е бил иззет от органите на реда.

По случая е образувано бързо производство за престъпление по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс, който се отнася до управление на моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    моето име
    Във вторник един се беше натресъл в стълб на бул."Придунавски" веднага след кръговото , посока Транспортна болница. Колата бе сериозно пострадала, но никъде няма инфо за случая.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари