"Пирогов": Пострадалото при взривовете момиче е в много тежко състояние

1
Тя е с 85% изгаряния и е с много тежка перспектива, каза проф. Николай Габровски
Тя е с 85% изгаряния и е с много тежка перспектива, каза проф. Николай Габровски

Тя е с 85% изгаряния и е с много тежка перспектива, каза проф. Николай Габровски

20-годишното пострадало момиче при взривовете в складове за фойерверки край Елин Пелин, което е настанено в УМБАЛСМ "Пирогов", е с опасност за живота. Тя е с 85% изгаряния и е с много тежка перспектива, каза проф. Николай Габровски от "Пирогов".

Всичко възможно беше направено, но почина 48-годишният мъж, моите съболезнования към близките на загиналия. Борим се за живота на момичето, което е с доста обширни изгаряния и за съжаление с инхалация на отровни газове, което прави ситуацията изключително тежка и притеснителна“, коментира проф. Габровски, предаде БНТ.

Същевременно, 48-годишен мъж, пострадал при инцидента, загина въпреки усилията на лекарите. "Пирогов" изрази съболезнованията си към близките на загиналия и потвърди, че медицинските екипи са направили всичко възможно за спасяването му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари