Момче, прекарало месеци в кома, се върна у дома

2
Владимир Малинов от Самоков оцеля след тежка катастрофа и два месеца денонощна борба на лекарите
Владимир Малинов от Самоков оцеля след тежка катастрофа и два месеца денонощна борба на лекарите Видео: NOVA

Владимир Малинов от Самоков оцеля след тежка катастрофа и два месеца денонощна борба на лекарите

След като прекара повече от два месеца в кома и борба за живота си, 16-годишният Владимир Малинов от Самоков се завърна у дома с нова надежда за бъдещето. Младото момче благодари на лекарите, които успяха да го върнат към живота, след като тежка катастрофа почти не го погубва.

На 9 май тази година Владимир попада в тежък пътен инцидент, който го оставя с множество сериозни травми, включително гръдна травма и травма на главата. Състоянието му е било толкова критично, че лекарите не са могли да дадат никакви гаранции за неговото оцеляване. Бащата на момчето споделя, че Владимир е бил в кома с много тежко състояние, а надеждите за възстановяване са били минимални.

"Аз го виждах просто – виждах го здрав, виждах го изправен, виждах го ходещ, така си го виждах в моите мисли", споделя пред NOVA майката на Владимир, Лидия Малинова. Родителите му преживяват истинско изпитание в продължение на месеци, надявайки се на чудо и разчитайки не само на уменията на медицинския персонал, но и на "Божията помощ".

След дълга животоспасяваща операция и месеци в интензивното отделение, Владимир най-накрая е изписан и се завръща у дома. Той споделя, че ще посети лично болниците, където е бил лекуван - „Пирогов” и Трета градска болница - за да благодари на лекарите, които са спасили живота му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари