Петър Волгин: Получихме мижав ресор в Европейската комисия

0
Българските управляващи често се държат като "слуги" по отношение на лидерите в Брюксел и Вашингтон
Българските управляващи често се държат като "слуги" по отношение на лидерите в Брюксел и Вашингтон Снимка: Facebook / Петър Волгин

Българските управляващи често се държат като "слуги" по отношение на лидерите в Брюксел и Вашингтон

В емоционален пост в социалната мрежа Facebook, евродепутатът Петър Волгин изрази своето мнение относно позицията на България в бъдещата Европейска комисия. Волгин не се въздържа от остри критики към управляващите в страната, обвинявайки ги в сервилно поведение спрямо европейските и американските лидери.

"Съвсем естествено е да получим мижав ресор в бъдещата Европейска комисия. Господарите никога не дават сериозни позиции на слугите си. Управляващите в България винаги се държат като слуги по отношение на началниците в Брюксел и във Вашингтон. И затова началниците ги гледат снизходително и им подхвърлят по някоя огризка от трапезата, в този случай мижав ресурс.

България ще бъде уважавана само тогава, когато нейните управляващи се държат достойно, когато не са стандартните йес-мени. Докато те сами се поставят в позицията на васали, няма как да има сериозно отношение към България", пише Волгин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Българин
    До 4 Чиба бе сопол. Защо си още в България, а не си завлечеш миризливия задник в путинярската педерация?!
  • -1
    4
    автомонтьор
    Да ви сЕра на €врогейската комисия, да ви сЕра на ресорите, да ви сЕра и на амортисьорите! Махайте се от това €вропедерастко ТКЗС и от лайНАТО-то! Само ни обират парите от „членската вноска“!
  • -2
    3
    Учуден бесарабски гей
    Петър Волгин е напълно прав,това трябва да е ясно на ебан в гъза бесарабски хуйояд като мен.Въпросът е,чий хуй дири в ЕП куросмук като Радан Кънев известен сред куросмуците като Рада Дълбоката,а не е на фронта да го ебат чеченците ?
  • -1
    2
    Учуден
    Ушатия педал какво дири в ЕП ?!?!?!? Нали го кефи кочината на плешивата кремълска маймуна ?!
  • 0
    1
    че какъв да е
    За опашкарите и ресорът ще е мижав!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари