Пеевски ще обжалва изключването си като председател на ДПС

0
Централното бюро на ДПС гласува отстраняването на Пеевски
Централното бюро на ДПС гласува отстраняването на Пеевски Снимка: БТА / Архив

Централното бюро на ДПС гласува отстраняването на Пеевски

След бурните събития от вчера, когато Делян Пеевски бе отстранен като председател на Движението за права и свободи, днес се очакват първите реакции по този значим политически въпрос. Освен това, депутатите, подкрепящи Пеевски, също бяха изключени от редиците на партията, което предизвика още по-голямо напрежение.

Решението за отстраняването на Пеевски беше прието във вторник на заседание на Централното оперативно бюро на ДПС, в което взе участие и почетният председател на партията Ахмед Доган.

В официално изявление пред медиите Делян Пеевски категорично заяви, че решението е "противоуставно". Той подчерта, че ще обжалва това действие пред Централната контролна комисия на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Спокоен
    Не разбирам ходовете на Пеевски. Общо-взето, би трябвало да има повечко интелект от този който демонстрира в момента. Взе пак е превземал бизнеси и служби. Но закъде тръгна да превзема партия и то баш пък ДПС. За избирателите си той винаги ще е "гяура". Единственото ми обяснение е, че е притиснат до стената и в момента не е много рационален.
  • 4
    2
    хаджи Генчо
    Поздравления към "Ф.Котленски" за коментара! Изстрел право в десетката. Добрата новина е,че Делян Пеевски в следващия парламент няма да го има. Няма ракета носител за там!
  • 2
    1
    Ф.Котленски
    Ако искаме да живеем в една спокойна обстановка,този своенравен индивид,превърнал се в слуга на посолството на САЩ,трябва да бъде изключен от политическия живот у нас.Пълнят му пощенската кутия в НС с пасквили по адрес на определени фактори,индивидът ги грабва и тръгва след шкембето си из коридорите на НС,с цел да се натика в очите на удобни за него журналисти.Това е политиката на лицето Д.П. Политика,която е много далеч от проблемите на бай Хасан.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари