Павел Иванов: Изпълних символичен център в Пловдив

0
Русенецът се превъплъщава в Гунди във филм, посветен на футболната легенда
Русенецът се превъплъщава в Гунди във филм, посветен на футболната легенда Снимка: Facebook / Павел Иванов

Русенецът се превъплъщава в Гунди във филм, посветен на футболната легенда

Актьорът Павел Иванов от град Русе, който изпълнява ролята на Георги Аспарухов – Гунди в новия филм за футболната легенда, присъства на мача между Ботев Пловдив и Левски София на стадион „Христо Ботев“. Иванов дори изпълни символично първия начален удар на двубоя, като акт на почит към легендарния български футболист, който е играл и за двата клуба. Този жест бе в чест на премиерата на филма „Гунди – Легенда за любовта“, която предстои да се състои в сряда.

Филмът разказва за живота и кариерата на Гунди, една от най-обичаните фигури в историята на българския футбол. И двата футболни клуба - Ботев Пловдив и Левски София, са официални партньори на продукцията.

След символичния удар, Иванов изрази своите чувства в социалните мрежи, споделяйки във Фейсбук: „С уважение и смирение изпълних символичен център снощи. Това се случи в Пловдив, когато Ботев и Левски се изправиха един срещу друг“. Той продължава, подчертавайки своята признателност към двата клуба и техните фенове: „С огромна признателност към двата клуба и техните привърженици, които позволиха това да се случи и допуснаха мен до терена за няколко минути“.

Иванов допълва, че е отделил значително време, за да изучи и разбере значението на престоя на Георги Аспарухов в Ботев Пловдив и неговата обич към Левски. С израз на дълбока признателност към футболната легенда, актьорът споделя още, че кариерата на Гунди оставя следи в сърцата на всички българи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари