Хиляди фенове почетоха паметта на Георги Аспарухов на кинопремиера

0
Филмът за Гунди привлече вниманието на обществеността
Филмът за Гунди привлече вниманието на обществеността Снимка: Facebook

Филмът за Гунди привлече вниманието на обществеността

Премиерата на филма "Гунди - Легенда за любовта", посветен на живота на легендарния футболист на Левски - Георги Аспарухов, се превърна в истинско празненство за феновете на "сините". Хиляди привърженици се стекоха в зала "Арена София", за да станат част от това вълнуващо събитие.

Синият килим пред залата се превърна в истински подиум за знаменитости. Сред официалните гости бяха настоящи и бивши футболисти, треньори, спортни деятели и популярни личности от развлекателната индустрия.

Наско Сираков, настоящият президент на Професионален футболен клуб "Левски", пристигна заедно със съпругата си Илиана Раева. Двойката привлече вниманието на присъстващите, демонстрирайки подкрепата си за клуба и филмовия проект.

Валентин Михов, бивш президент на Българския футболен съюз, също уважи събитието с присъствието си. Неговото участие подчерта значимостта на филма не само за Левски, но и за цялата футболна общност в България.

Сред футболистите, които се присъединиха към празненството, бяха Благой Георгиев, Николай Михайлов, Живко Миланов, Дарко Тасевски, Валери Домовчийски, Емил Ангелов-Бабангида и Милан Коприваров. Тяхното присъствие напомни за приемствеността и силата на "синята" идея през поколенията.

Светът на шоубизнеса също беше представен подобаващо. Актрисата Сара Драгулева, моделите Александра Богданска и Николета Лозанова, както и водещата Натали Трифонова, привлякоха вниманието на фотографите и феновете. Музикалната сцена беше представена от певиците Маги Джанаварова и Крисия.

Виктор Стоянов и Валери Григоров, известни лица от медийното пространство, също не пропуснаха възможността да станат част от това значимо културно събитие.

Премиерата на "Гунди - Легенда за любовта" се превърна в истинско обединение на спортния дух и културния живот на столицата. Филмът, разказващ историята на Георги Аспарухов, несъмнено ще остави траен отпечатък в сърцата на феновете и ще вдъхнови новите поколения да следват примера на легендарния футболист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    фена на Путин
    Гунди мега легенда, безспорно ! А искам да попитам педерасите и циганите нещо, и евроатлантиците. Как са се раждали тези супер талантливи спортни легенди, при това не само във футбола а и в куп други спортове ? Как са се раждали в онези "нещастни" и "репресивни" времена в условията на "бруталния" лош комунизъм, където нямахме иглички да си помпим топките дори и да имахме топки, 6,10лв. беше черно бялата топка на квадрати 6 лв. топката 10 ст. безценната супер дефицитна игла. А сега при все зали дори и в най-забутаните села, при все възможности и хиляди модели топки по магазините, осветени игрища и чудеса няма нито един нормален футболист поне на местно ниво да му се израдват хората. Няма нито един. Абсолютно нито един в цялата държава. Камоли да има спортна легенда. Кое сега е преебаното, соца или евроатлантизма, защото очевадно до там опират нещата ?!?! Легенди само в чалгата по джукастите мендили дето шмъркат и карат с 300. Или педерасите като меди и азис, певците на певците. Там са легендите днес. В порното в джуките и в чалгата. Ама само във въображаемото порно. Реалното и то изчезна от радара. Ще има да му ядете мръсните чорапи на соца и с всички сили ще го търсите преди да ни заличат от картата. Аха. И казват, вулгарно съм се изказвал. А по краварските филми и холивудските актьори всяка втора сричка е фак, фак ю, фак фок фук факинг макиг сакинг дикинг.... там ви е яко да ви заливат с псувни, а на роден език се възмущавате.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари