Първи разговори между Иран и САЩ след нападението над Израел

2
Двама висши представители на правителството на Байдън са водили непреки преговори със свои ирански колеги
Двама висши представители на правителството на Байдън са водили непреки преговори със свои ирански колеги

Двама висши представители на правителството на Байдън са водили непреки преговори със свои ирански колеги

За първи път след иранското нападение над Израел с дронове през април са водени разговори между представители на Иран и САЩ. За това съобщава американският новинарски портал "Аксиос", цитиран от Ройтерс и БНР.

Двама висши представители на правителството на американския президент Джо Байдън са водили непреки преговори със свои ирански колеги, като целта е била да бъде избегнато засилване на нападенията в региона. В разговорите са участвали съветникът на Байдън по близкоизточните въпроси Брет Макгърк и временно изпълняващият длъжността американски посланик в Иран Ейбрам Пейли, пише БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    чичомиткобрат
    CNN с кошмарен репортаж за нечовешки изтезания на палестинци в израелски лагер. Рязане на крайници, изтръгване на нокти… -- Трима израелски информатори, които са работили в известния затворнически лагер „Сде Тейман“ в пустинята Негев, разказаха ужасяващи факти за отношението към палестинците, държани там, като заявиха пред CNN, че лекарите в затвора ампутират крайниците им, защото заради белезниците раните загнояват и се инфектират. Лагерът е изпълнена с гнилостна воня на разлагаща се човешка плът. Говорят и за нечовешки побои и изтезания, пише Consortiumnews.com -- https://kritichno.bg/sviat/cnn-s-koshmaren-reportazh/
  • -1
    1
    Халев
    Какви разговори?Тези са диваци, дрипави и прости хора,избивай ги,както те са избили евреите,и преди да ги убият,са счупили ръцете и краката им...така,че няма пощада,всичко трябва да бъде избито в Газа,и да населят с евреи.не трябва да съществуват мюсюлманите,те не са хора...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари