Първи признаци за приближаващата есен

0
Мъгла се спусна над град Гоце Делчев
Мъгла се спусна над град Гоце Делчев Снимка: Кирил Донков / Facebook

Мъгла се спусна над град Гоце Делчев

Първите признаци на есента вече се усещат! След обилните валежи, които обхванаха Югозападна България вчера, тази сутрин в някои котловинни райони в 9:00 часа вече се наблюдава мъгла.

Тези атмосферни условия ще се срещат все по-често, но нека не забравяме, че декември и януари са месеците, когато мъглата е най-често срещана и продължителна. Котловините, поради специфичния си релеф, допринасят значително за образуването ѝ, отбелязаха от НИМХ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Есен
    Дойде месец септември и температурите в Русе почти се нормализираха А в кои европейски държави имаше глобално затопляне: Англия, Норвегия, другите северни държави? Да, ама не!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари