Парад на домашните любимци превзема Парка на младежта

0
Ако има свободни места, желаещите да участват могат да се запишат и днес
Ако има свободни места, желаещите да участват могат да се запишат и днес

Ако има свободни места, желаещите да участват могат да се запишат и днес

Парад на домашните любимци ще се проведе днес, 29 септември 2024 г. в Русе, в Парка на младежта. Това съобщи Александрина Колева от общинската фондация "Русе - град на свободния дух", която е основен организатор на мероприятието.

Събитието е отворено за всички, които отглеждат любимец, без значение от неговия вид. Организаторите приканват гражданите да участват с кучета, котки, зайчета, таралежи, гущери, птици, костенурки, гризачи и дори рибки.

Целта на парада е да събере на едно място любители на животни и техните домашни любимци, като се създаде приятна и забавна атмосфера, където всеки може да покаже своя приятел и да прекара един незабравим ден в компанията на други животни. „Добре дошли“ са както обичайните домашни любимци, така и екзотични видове, като организаторите окуражават участниците да бъдат креативни и да се появят с неочаквани гости.

Как да се запишете за участие?

Записванията за парада бяха до 25 септември, като участниците можеха да се регистрират чрез изпращане на имейл до [email protected]. С предварителното записване собствениците гарантират, че ще има запазено място за тях и техния любимец в една от специалните зони – Зона „КУЧЕТА“, Зона „КОТКИ“ или Зона „ЕКЗОТИ“. В деня на събитието обаче ще има възможност за допълнителни записвания на място, но само ако са останали свободни места в съответните зони. Тези записвания ще се приемат между 10:00 и 10:30 часа днес.

Уникална възможност за забавление и социализация

Парадът на домашните любимци в Русе е събитие, което има за цел да събере хората и техните животни, за да споделят радостта от грижата за своите приятели. Очаква се голям интерес, като събитието предоставя на всички участници шанс да покажат своите любимци пред публика и да участват в специално организираните забавни активности.

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с организаторите на телефон 089791 7474.

Не пропускайте тази прекрасна възможност да прекарате един ден, изпълнен с усмивки и положителни емоции в компанията на различни животни и техните стопани!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    русенец
    Много готин домашен любимец на снимката! Кучето също е хубаво.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари