Паднало дърво блокира пътя Бяла - Русе

3
Движението в посока Русе е ограничено
Движението в посока Русе е ограничено Снимка: Пътна обстановка и ПТП-та в Русе / Facebook

Мощна буря предизвика хаос на пътя Русе - Бяла

В неделната привечер на 21 юли 2024 г., пътуващите между Русе и Бяла се сблъскаха с неочаквано препятствие, когато мощна буря връхлетя региона. Природната стихия остави своя отпечатък върху важната пътна артерия, създавайки хаос и напрежение сред шофьорите.

Паднало дърво блокира движението

Около 17:30 часа, масивно дърво рухна на пътното платно край село Волово, в посока Русе. Инцидентът предизвика мигновено затруднение в трафика, като едното платно на пътя Русе-Бяла беше напълно блокирано. Очевидци споделиха в социалните мрежи снимки и видеоклипове, показващи мащаба на проблема.

Метеорологични условия усложняват ситуацията

Силният дъжд, съпътстващ бурята, допълнително усложни пътната обстановка. Агенция "Пътна инфраструктура" издаде предупреждение за очаквани краткотрайни валежи, придружени от гръмотевични бури и градушки в региона. Тези условия значително намалиха видимостта и увеличиха риска от пътни инциденти.

Колона от автомобили

Вследствие на падналото дърво и влошените метеорологични условия, бързо започна да се образува колона от автомобили. Шофьорите бяха принудени да намалят скоростта и да проявят изключително внимание при преминаване през засегнатия участък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Спонсор
    И в добрата стара и вмирисана АНГЛ ИЯ се случва, така че, ревете!
  • 0
    3
    Спонсор
    Добре, че не е била мравка със слонски размериг или ПРАСЕТО от ДЕ ПЕ СЕТО да ака на пътя! Много са предизвикват Власите и Хърцойте ве, много са напрягат!
  • 1
    2
    селянин
    по 50 метра от двете страни на шосето, не трябва да има дървета, храсти, тръни, или каквито и да било простотии.
  • 13
    1
    русенец
    Като гледам колко народ са спрели, ако само хората от първите 20 коли излязат, ще преместят дървото.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари