Отвориха прохода "Петрохан" за камиони

0
Въвеждат ограничение през някои часове и дни
Въвеждат ограничение през някои часове и дни Видео: bTV

Въвеждат ограничение през някои часове и дни

Отвориха прохода Петрохан за камиони. Движението вече е официално разрешено, но не във всички дни и часове.

Заповедта на пътната агенция за реорганизация в движението на тежкотоварния трафик е факт след близо месец и половина анализи и обсъждания.

Пренасочването на камиони през прохода важи само за посока София и ще е разрешено в следващите 30 дни, но не и през събота и неделя, а през работната седмица, информира bTV.

Забраната за тях е в часовете от 6 до 9 ч. и от 16 до 19 ч.

Както се и очакваше, това още повече разгорещи недоволството на жителите в района и те направиха заявка за пореден, още по-голям протест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари