Отложиха спектакъла „LIVE ON BROADWAY“ в Русе

3
Концертът бе планиран за 26 юни
Концертът бе планиран за 26 юни Снимка: Държавна Опера - Русе / State Opera - Rousse

Концертът бе планиран за 26 юни

Концерт-спектакълът "LIVE ON BROADWAY" в Русе се отлага за ноември.

Това съобщиха от Държавна Опера - Русе.

Поради непредвидими технически причини, концерт-спектакълът "LIVE ON BROADWAY", който беше планиран за 26 юни на сцената на Летен театър при Военен клуб Русе, се отлага за нова дата. Събитието ще се проведе на 9 ноември 2024 година на сцената на Доходно здание, с начало в 19:00 часа.

Билети и възстановяване

Закупените билети за първоначалната дата ще важат за новата дата без необходимост от презаверяване. В случай, че притежателите на билети желаят да ги върнат, това може да бъде направено чрез платформата за продажби до 4 юли 2024 година, включително.

Организаторите се извиняват за наложилата се промяна и благодарят за разбирането!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    Кръчмар до 7
    Глей сеа, когато клинтите ми си плащат им е разрешено да използват какъвто език си искат. Абсолютно всеки български гражданин плаща на опера-Русе, без значение дали изобщо има понятие къде се намира. Компренде? Нещо не съм чувал Бродуей да реве постояно за още и още пари от държавата.
  • 3
    7
    не се чуди
    В живия живот мълчат като дупета, тука са намерили ниша да си изливат трупаната злоба към всичко, защото явно все някой им е виновен за дереджето! Тука си позволяват и кръчмарски език, за който в живота могат да получат по мутрата, абе виртуална злоба във виртуално пространство, файда йок!
  • 2
    6
    любопитен
    Гледах концерт-спектала през зимата. Беше много добър, както този за АВВА с Люси Дяковска и Милица Гладнишка. Не е коректно хора да коментират нещо , което НЕ са гледали, както и да дават тъпи оценки.
  • 3
    5
    рачи
    Според мен -мижав интерес ама то какъв интерес билета 100лв.,а после плачат като 100кг. не получавам много-но имам къща на малдивите
  • 5
    4
    До 2
    Коя е гайката?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари