Открита тренировка на ЦСКА в Русе

0
Утре ЦСКА се среща с Лудогорец в Разград
Утре ЦСКА се среща с Лудогорец в Разград

Утре ЦСКА се среща с Лудогорец в Разград

В неделя от 21:15 часа на "Хювефарма Арена" в Разград ще се изиграе дългоочакваният мач между Лудогорец и ЦСКА, който се очаква с голям интерес от феновете на българския футбол. В пресконференция преди началото на новия сезон в efbet Лига, старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич изрази увереност в отбора си и сподели своята стратегия за мача.

Стратегията на ЦСКА

Томислав Стипич заяви, че въпреки богатия опит на Лудогорец в големите мачове, тимът от Разград има и слабости, които ЦСКА ще се опита да използва. „Не мисля, че преди тази среща един от двата отбора има предимство, но все пак Лудогорец ще бъдат уморени след тежкия мач в Албания. Те имат голям опит, но имат и слабости. Наблюдавахме техните мачове от началото на сезона и сме си извадили изводи“, заяви Стипич на пресконференция преди мача.

Подготовката на ЦСКА

Стипич подчерта, че подготовката на отбора е била успешна и футболистите са готови за новото начало. „Това е ново начало за нашите футболисти. Влизаме с увереност в този мач и вярвам, че ще постигнем добър резултат. Подготовката бе успешна. Записахме само победи и трябва да стартираме първенството с позитивизъм. Най-важното нещо беше да опозная играчите и да им представя схема, по която искам да играят“, допълни Стипич.

Очакванията за мача

Мачът между Лудогорец и ЦСКА обещава да бъде интригуващ и напрегнат. Лудогорец, който има голям опит в европейските турнири, ще се опита да покаже своето надмощие, въпреки умората след мача в Албания. От своя страна, ЦСКА ще разчита на добрата си подготовка и увереността, натрупана по време на предсезонните мачове.

Футболистите на ЦСКА ще проведат днес открита тренировка с фенове и медии на Градския стадион в Русе от 18:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    От мястото
    Имаше фенове на градския, както и екип на БТВ. Оказа се, че информацията е преписана от сайта на Армейския отбор. Тренировката се оказа, че е на Дунав. Ама те хората как да не се объркат. На Градския играе Дунав, а на Дунав играе ... Доктора. Който прилапа паричките пак.
  • 2
    2
    avatar
    Нещо сте се объркали градския е тотал щета...Поливната нещо пак е заяла,а може и вандал да я повредил,ааа може и някой датчик да е отказал....По вероятно някой чип...Ама кой ли...
  • 2
    1
    Бай Иван
    На кой градски...Той сахара като кея...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари