Откриха нива с над тон канабис

0

Задържан е 56-годишен жител на село Долна Крушица

Над един тон канабисови растения бяха открити по време на полицейска акция, проведена от служители на Районното управление - Петрич на 21 август 2024 година. В рамките на операцията, насочена срещу производството и съхранението на наркотици, бяха намерени 320 канабисови растения с общо тегло около 1 125 килограма. Те били засадени на обезлесен участък в местността "Манолски чукар", която се намира в землището на село Струмешница, община Петрич. На място служителите на реда открили и две видеокамери, както и напоителна система за капково напояване, съобщиха от ОДМВР - Благоевград.

Задържан за съпричастност към престъплението е 56-годишен жител на село Долна Крушица, община Петрич. Той е задържан за 24 часа със заповед за арест, а прокуратурата е уведомена за случая. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Не разбирам
    Вие станахте като рибарите. От едно растение 3,5 кг листа? Възможно ли е?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари