Откриха черната кутия на катастрофиралия в Бразилия самолет

0
Спешните екипи започнаха да изваждат телата на жертвите
Спешните екипи започнаха да изваждат телата на жертвите Снимка: ЕПА / БГНЕС

Спешните екипи започнаха да изваждат телата на жертвите

Спасителни екипи в Бразилия започнаха да изваждат телата на жертвите от самолетната катастрофа, която се случи в щата Сао Пауло. В инцидента загинаха всички 62 души, които се намираха на борда на самолета. Властите продължават да преглеждат останките от катастрофата, за да установят причината за трагичния инцидент. Вече са възстановени данните от черната кутия на самолета, което може да помогне в разследването, информира БГНЕС.

Видеозаписи показват как самолетът ATR 72-500 се разбива в жилищен район на град Винедо, който се намира на около 80 километра северозападно от град Сао Пауло. Според авиокомпанията Voepass всички пътници и екипажът на борда са били бразилски граждани. Въпреки че няколко къщи в района на катастрофата са повредени, няма данни за пострадали или загинали сред жителите на района.

Тежки метеорологични условия, включително постоянен дъжд през нощта, са усложнили работата на около 200 спасителни работници. Въпреки това вече са извадени 24 тела от останките на самолета, информира кметът на Винедо, Дарио Пачеко. Идентифицирани са само две от жертвите – пилотът и вторият пилот, тъй като останалите тела са силно обгорели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари