Осъдиха българка, представяла се за лекар в Лондон

1
Кремена Здравкова мечтаела да стане лекар, но ранният брак е осуетил плановете ѝ
Кремена Здравкова мечтаела да стане лекар, но ранният брак е осуетил плановете ѝ

Сънародничката ни е инжектирала пациент с неизвестно за полицията вещество

Българка е осъдена във Великобритания за незаконно практикуване на медицина.

19-годишна българка получи условна присъда от една година и забрана за посещение на здравни заведения във Великобритания, след като се представи за лекар без необходимото медицинско образование. Кремена Здравкова стигна дотам да се опита да лекува пациент в лондонска болница в присъствието на двама полицейски служители, които го били довели, информира NOVA.

Леко наказание заради липса на пострадали

Съдът взе предвид факта, че няма пострадали от действията на младата българка, което повлия на решението за по-леко наказание. Здравкова е пристигнала във Великобритания съвсем наскоро преди инцидента.

Ранен брак и прекъснато образование

Защитата на Здравкова изтъкна, че тя се е омъжила на 14-годишна възраст и е родила близнаци, което е попречило на продължаването на образованието ѝ. Адвокатите ѝ твърдят, че тя е имала мечта цял живот да стане лекар, но ранният брак е осуетил плановете ѝ. Липсата на образование е посочена като причина за неспособността ѝ да прецени риска от действията си.

Грижовно отношение и неидентифицирано вещество

Въпреки незаконните си действия, сънародничката ни е проявила грижовно отношение към пациента. Тя е успяла да му инжектира вещество, което до момента не е идентифицирано от полицията.

Предварително задържане

Преди произнасянето на присъдата, младата жена е прекарала 35 дни в следствения арест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Кварталният пита
    Проверихте ли на "прегледаният пациент" от докторката и на присъстващите полицаи там ли са им потомонетата след прегледа? Глупаци.Браво на Креми.Хитруша.
  • 5
    1
    Абббббб
    Това е ненормална жена!!!! Пълна психопатка!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари