Опашка от автомобили се изви на ГКПП "Кулата"

0
Трафикът на граничния пункт е интензивен в първия от трите почивни дни
Трафикът на граничния пункт е интензивен в първия от трите почивни дни

Трафикът на граничния пункт е интензивен в първия от трите почивни дни

Засилен трафик на граничен пункт "Кулата" - над 200 метра опашка от автомобили.

Интензивно движение и дълги опашки се наблюдават на граничен пункт "Кулата" в посока изход от България. Според репортер на Българската телеграфна агенция (БТА), към 11:00 часа колоната от изчакващи превозни средства е достигнала около 200 метра. На граничния пункт се наблюдава смесен поток от леки и товарни автомобили, които търпеливо чакат своя ред за преминаване.

Ситуацията днес е коренно различна от тази през вчерашния следобед, когато движението в района е било спокойно, а преминаването на превозните средства се е осъществявало без забавяне.

Междувременно, от Главна дирекция "Гранична полиция" към Министерството на вътрешните работи (МВР) съобщават за засилен трафик и на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия. Тази информация показва, че увеличеният пътникопоток не е изолиран случай само на границата с Гърция, а се наблюдава и по северната и западната граница на страната.

Пътуващите към съседните държави трябва да се подготвят за възможни забавяния и да планират пътуванията си с необходимия резерв от време. Препоръчително е шофьорите да следят актуалната информация за състоянието на граничните пунктове и да изберат най-подходящия маршрут за своето пътуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари