Огромна дупка "погълна" кола на магистрала в Италия

0
Проливни дъждове предизвикаха хаос в страната
Проливни дъждове предизвикаха хаос в страната Видео: Ройтерс

Проливни дъждове предизвикаха хаос в страната

Необичаен инцидент се разигра на магистралата за Ламеция Терме в южния италиански регион Калабрия. Автомобил с няколко пътници пропадна в огромна дупка, която внезапно се отвори насред пътното платно. За щастие, властите съобщават, че всички пътници в колата са невредими, предаде Ройтерс.

Свидетелства за инцидента

Огнеборците, пристигнали първи на мястото на инцидента, заснеха драматични кадри на пропадналия автомобил. Шофьорът на колата сподели своите преживявания, разказвайки, че всичко се случило светкавично: "Всичко стана за секунди. Нито аз, нито спътниците ми разбрахме какво се случва, докато не се озовахме в дупката."

Метеорологична обстановка в Италия

Инцидентът се случва на фона на тежка метеорологична обстановка в цяла Италия. В северната част на страната проливните дъждове принудиха хиляди хора да напуснат домовете си. Стихията нанесе значителни материални щети, които според предварителни оценки възлизат на няколко милиона евро.

Наводнения в Южна Италия

През последните дни южните райони на Италия, включително Калабрия и остров Сицилия, също бяха засегнати от наводнения. В многобройни населени места бяха наблюдавани сцени на хаос - паркирани автомобили бяха отнесени от водната стихия, а очевидци заснеха как скутери се носят по наводнените улици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари