Огромен пожар погълна фабрика в Турция

0
Местните власти мобилизират всички налични ресурси за справяне със ситуацията
Местните власти мобилизират всички налични ресурси за справяне със ситуацията Снимка: Анадолска агенция / БТА

Местните власти мобилизират всички налични ресурси за справяне със ситуацията

Голям пожар избухна през нощта във фабрика, разположена в град Кайсери, Централна Турция. Инцидентът предизвика мащабна мобилизация на противопожарните служби и други спешни екипи в района.

Според информация от турските медии, пламъците са се разпространили с изключителна бързина, обхващайки цялата фабрика. Причините за възникването на пожара все още не са установени, като разследването предстои да бъде проведено след овладяването на ситуацията.

В отговор на критичната ситуация, местните власти незабавно изпратиха множество пожарни екипи на мястото на инцидента. Освен огнеборците, на място са мобилизирани и полицейски сили, както и екипи на Бърза помощ, готови да реагират при необходимост.

Към момента на публикуване на информацията, няма постъпили данни за пострадали лица в резултат на пожара. Въпреки това, ситуацията остава напрегната, тъй като огънят продължава да бушува.

Пожарникарите полагат неуморни усилия за овладяване и потушаване на пламъците. Операцията по гасене на пожара продължава с пълна сила, като екипите работят усилено за предотвратяване на по-нататъшното разпространение на огъня и минимизиране на щетите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари