Община Русе ще даде пресконференция в тролейбус

3
Изнесената пресконференция е във връзка с промените в градския транспорт
Изнесената пресконференция е във връзка с промените в градския транспорт Снимка: Община Русе / Архив

Изнесената пресконференция е във връзка с промените в градския транспорт

Община Русе ще даде пресконференция в тролейбус по повод промени в градския транспорт.

На 26 юни (сряда) от 10:30 часа Община Русе ще проведе изнесена пресконференция във връзка с предстоящото преминаване на всички линии от обществения градски транспорт към „Общински транспорт Русе“ ЕАД от 1 юли. Пресконференцията ще се проведе в нетрадиционна форма – в тролейбус на общинското дружество.

Маршрут и участници

Началната точка на краткия маршрут ще бъде спирката пред бившия Младежки дом на улица „Хан Крум“. Тролейбусът ще направи междинна спирка на булевард „Придунавски“ в близост до ресторант „Тераса“, след което ще се върне обратно пред бившия Младежки дом.

На въпросите на журналистите ще отговарят заместник-кметът Димитър Недев, директорът на дирекция „Транспорт“ Кремена Минева и изпълнителният директор на „Общински транспорт Русе“ Александър Георгиев.

Теми и цели

Целта на пресконференцията е да информира обществеността за предстоящите промени в обществения градски транспорт на Русе. Събитието ще предостави детайли относно новите маршрути, подобренията в услугата и какво могат да очакват гражданите от „Общински транспорт Русе“ ЕАД. Представителите на Общината и транспортното дружество ще разяснят всички въпроси, свързани с промяната, и ще отговорят на запитванията на присъстващите.

Присъстващите ще имат възможността да се запознаят отблизо с новостите и да получат директна информация от отговорните лица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Кери Христова
    15 линия със същите "автобуси" ли ще се движи при 35 градуса
  • 1
    12
    Ей тъпаци
    Да ви еба шундата лелина на всички.
  • -3
    11
    Колю от Дружба
    Имат Климатици но шофьорити не энаят как се пускат
  • 10
    10
    daskal
    Предлагам следващата пресконференция да е от единствената обществена тоалетна в Русе - встрани от съда на ул."Църковна независимост", по темата за липсващите обществени тоалетни.
  • 14
    9
    ОСВОБОДЕТЕ
    Директорката и Директора по транспорта като нищо неправещи! Само си вижте транспорта по обяд! 28-ма през час и кусур, а за 23-та вечер не говоря изобщо! Сложете хора, които наистина ще работят, но не за присъствие и заплати!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари