Няма оцелели при самолетната катастрофа в Бразилия

0
Трагедията се разигра в южния бразилски щат Сао Пауло
Трагедията се разигра в южния бразилски щат Сао Пауло

Трагедията се разигра в южния бразилски щат Сао Пауло

Винедо, Сао Пауло – Трагичен инцидент разтърси Бразилия днес, когато пътнически самолет с 62 души на борда се разби в южния щат Сао Пауло. За съжаление, няма оцелели сред пътниците и екипажа на борда. Според данни от местните власти, инцидентът е станал в жилищен район на град Винедо, но за щастие няма пострадали хора на земята, а щетите са ограничени до една сграда.

Самолетът, модел АТР-72, който е част от флота на бразилската авиокомпания "ВоеПас", изпълнявал вътрешен полет от град Каскавел, в щата Парана, до Гуарульос, в щата Сао Пауло. На борда му се намирали 58 пътници и четиричленен екипаж. По-рано днес самолетът се е разбил малко преди да достигне до крайната си дестинация.

На видеозапис, разпространяван в социалните мрежи, ясно се вижда как самолетът се врязва в дърветата, преди да се разбие, след което от мястото на катастрофата започва да се издига гъст облак черен дим. Кадрите разкриват ужасяващата сила на сблъсъка, който е оставил на земята следи от трагедията.

Местните власти, включително екипи на пожарната служба и спешна медицинска помощ, реагираха бързо и вече са на мястото на катастрофата. Въпреки усилията на спасителните екипи, не е било възможно да се спаси никого от борда на самолета.

ATR-72 е популярен модел самолет за регионални полети, с капацитет до 68 пътници. Въпреки че все още не е ясна точната причина за катастрофата, експерти и следователи вече работят по установяване на причините за трагедията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари