НСО търси да назначи 30 нови служители

0
Националната служба за охрана обяви 31 свободни позиции за охранители, шофьори и автомонтьор
Националната служба за охрана обяви 31 свободни позиции за охранители, шофьори и автомонтьор Снимка: БГНЕС / Архив

Националната служба за охрана обяви 31 свободни позиции за охранители, шофьори и автомонтьор

Националната служба за охрана (НСО) обяви 31 свободни позиции за сержантски длъжности, включващи 20 охранители, 10 шофьори и един автомонтьор.

Кандидатстването за длъжност "младши сътрудник" - охранител, е отворено до 5 август 2024 година. Свободните позиции за охранители са за кандидати до 32 години със завършено средно или по-високо образование. Новопостъпилите служители ще преминат начално военно обучение и първоначална професионална подготовка, включваща обучение за използване на огнестрелно оръжие и специализирано оборудване, както и тактики и техники за защита.

Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, физически и психологически пригодни и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория "В". Процесът на подбор включва изпит за установяване на физическа подготовка, психологическо изследване и заключително интервю.

Документите за кандидатстване за длъжност "младши сътрудник" - шофьор се подават до 12 август 2024 година. За тези 10 позиции могат да кандидатстват лица до 40 години с поне средно образование и чисто съдебно минало. Кандидатите трябва да имат свидетелство за управление на МПС от категория "С" и да не са били лишавани от право на управление на МПС през последните три години. Процедурата включва изпит за физическа подготовка и практически изпит по управление на автомобили, както и психологическо изследване и интервю.

За една свободна длъжност "младши сътрудник" - автомонтьор, документи се приемат до 6 август 2024 година. Кандидатите трябва да имат завършено поне средно образование и професионална квалификация в областта на автотранспортната техника, да са до 40 години и с чисто съдебно минало. Подборът включва тест за специфични знания и умения, писмен и практически изпит, психологическо изследване и интервю.

Документи се приемат всеки работен ден от 09:00 до 11:00 часа и от 14:00 до 16:00 часа в приемната стая на контролно-пропускателния пункт на НСО на адрес: град София, бул. "Черни връх" № 43. Подробна информация за конкурсните процедури и изискванията към кандидатите е публикувана в раздел "Кариера в НСО/Конкурси" на интернет страницата на НСО на адрес: https://nso.bg/enumcat.php?cat=competitions.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Секарио
    Както каза Мел Гибсън в Непобедимите 3. "Никога,ама никога не работи с правителството". Мафия.
  • 6
    2
    НСО
    Да, така е - търсим да назначим 30 нови служители, които да пазят чекмеджето на мутрата от Банкя и Намагнитения Шиши. ПРЕДИМСТВО ЗА КАНДИДАТИТЕ: Ще пазите и ще охранявате мутро-мафиоти, затова ще ви се плаща по най-високата тарифа.
  • 6
    1
    dgd
    Оная от орда от Карлуково ще им свърши идеална работа.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари