Ново осветление ще огрява площада пред "Арена Русе"

1
Община Русе обявява инвестиционно предложение за осветление на площада пред зала "Арена Русе"
Община Русе обявява инвестиционно предложение за осветление на площада пред зала "Арена Русе" Снимка: Община Русе

Община Русе обявява инвестиционно предложение за осветление на площада пред зала "Арена Русе"

Община Русе обяви инвестиционно предложение за осветление на площада пред зала "Арена Русе". Проектът предвижда монтиране на модерно и енергоефективно осветление, което ще подобри визията на пространството и ще го направи по-безопасно и приветливо за жителите и гостите на града.

Площадът пред зала "Арена Русе" е важно обществено пространство, което се използва за различни събития, концерти и фестивали.

Общината приканва всички заинтересовани страни да се запознаят с инвестиционното предложение и да изразят своите мнения и становища.

Мнения и становища могат да се подадат писмено в Община Русе, ул. "Олимпи Панов" №6 или в РИОСВ – Русе, "Придунавски булевард" № 20, пощенски код 7000.

Срокът за подаване на мнения и становища е 14 дни от датата на обявяването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Леле каква опаковка
    Само думи, градът тъне в мрак! Пенчо грееш ли? Кой ще дойде на концерт Кат се пречука по улиците тъмни или пак ще раздавате партийни билети? После в ортопедия с кмета да се снимате, че то инвестиция, то качество, то бе кмета "слънце" без капацитет община управлява.
  • 9
    4
    Пффф
    Поне Менчо да смени крушките в локалното пред блоковете по Липник, па после да се хвърлят да правят ново осветление, което ще "огрява", обаче кой кого ще огрее... остава мистерия
  • 10
    3
    в крайна сметка
    Някой знае ли чия собственост в момента е залата?!?
  • 11
    2
    Любопитко
    Вярно, как се казва шивашката фирма в арената? На кого е? На наш човек, гербераст?
  • 10
    1
    Лабадайчо
    Ако ще да го огрява ореол на канонизиран свещеник, тая арена тъпата си остава една частна шивашка фирма. Абе, колко плаща наем шивачницата в арената, за един приятел питам.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари