Нов директор оглави полицията в Пловдив

0
Георги Машонов има над 30 години опит в структурите на МВР
Георги Машонов има над 30 години опит в структурите на МВР Снимка: Facebook / Георги Машонов

Георги Машонов има над 30 години опит в структурите на МВР

Нов ръководител застава начело на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) в град Пловдив. Георги Машонов, дългогодишен служител в системата на вътрешното ведомство, поема поста директор на полицията в града под тепетата. Тази неочаквана промяна в ръководството беше обявена в края на работния ден от настоящия служебен министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Машонов не е непознато име за служителите в системата. Той има богата кариера, включително като ръководител на Районното управление в село Труд. Според източници, запознати със ситуацията, новият директор притежава над три десетилетия опит в структурите на МВР, като значителна част от кариерата му е преминала в криминалистиката.

Досегашният временен директор на пловдивската полиция, Димитър Събчев, заемаше поста след трагичен инцидент, при който дете на 7 години причини смъртта на баща си - служител в полицията. Този инцидент доведе до освобождаването на предишния директор Георги Чергов от тогавашния служебен министър на вътрешните работи Калин Стоянов.

Интересен факт е, че самият Атанас Илков, който сега заема поста министър на вътрешните работи, в миналото е бил начело на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Гош
    Супер. Дано скоро и в останалите дирекции на страната.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари