Николай Кожухаров поема ръководството на ОДМВР - Русе

0
Нов директор застава начело на ОДМВР - Русе преди изборите
Нов директор застава начело на ОДМВР - Русе преди изборите

Нов директор застава начело на ОДМВР - Русе преди изборите

Областната дирекция на МВР в Русе посрещна нов ръководител днес, след като досегашният директор старши комисар Пламен Първанов бе освободен от поста си. Промяната във върха на местната полиция идва в навечерието на предстоящите избори, което придава допълнителна тежест на назначението.

Комисар Николай Кожухаров поема временно ръководството

Със заповед на вътрешния министър Атанас Илков, комисар Николай Кожухаров, който досега заемаше позициите заместник-директор и началник на отдел "Криминална полиция" в ОДМВР - Русе, е временно преназначен за директор на Областната дирекция на МВР в крайдунавския град. С новото назначение Кожухаров получава и повишение в звание до старши комисар.

Официално представяне пред състава

Днес заместник-министърът на вътрешните работи Тони Тодоров лично представи новия директор старши комисар Николай Кожухаров пред служителите на областната дирекция в Русе. Това официално въвеждане в длъжност подчертава значимостта на промяната в ръководството на местната полиция.

Кариерен път на новия директор

Старши комисар Николай Кожухаров има богат професионален опит в системата на МВР. Роден на 26 декември 1975 година в столицата София, той завършва Академията на МВР през 2000 година със специалност "Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред". През 2007 година допълва образованието си с магистърска степен по "Право" от Русенския университет.

Кариерата му в МВР започва през 2000 година, като през годините той преминава през различни структури на ведомството. От 2009 година Кожухаров заема ръководна позиция като началник група "Престъпления против собствеността", а през 2015 година е назначен за началник на сектор "Противодействие на криминалната престъпност".

Нова роля за предишния директор

Междувременно, досегашният директор старши комисар Пламен Първанов не напуска системата на МВР. Със заповед на министъра на вътрешните работи той е преназначен на длъжност директор в Звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи, което показва, че опитът му ще продължи да бъде използван на високо ниво в министерството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    2
    мира
    Бившият военен под мазвача на нунчо щял да подпомага министъра боже жива да не бях той държеше кучето си,а съпругата му го возеше
  • 16
    1
    Бенедикт
    Нов бушон
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари