Николай Слатински: Отношението към Олимпиадата е едно огледало на какво сме заприличали като общество!

1
Пискливо мрънкане, злобничко дирене на под вола теле, арогантно взиране за нещо, което да бъде охулено
Пискливо мрънкане, злобничко дирене на под вола теле, арогантно взиране за нещо, което да бъде охулено Снимка: Николай Слатински / Facebook

Пискливо мрънкане, злобничко дирене на под вола теле, арогантно взиране за нещо, което да бъде охулено

И отношението към Олимпиадата е едно огледало на какво сме заприличали като общество

Пискливо мрънкане, злобничко дирене на под вола теле, арогантно взиране за нещо, което да бъде охулено, тотална невъзможност просто да се наслаждаваме и да изпитваме удоволствие, махленско одумване и оплюване на другостта, истерично отричане на различността, грозно неумение да приемаме това, което не е по вкуса и нрава ни, комплексарска неспособност да се радваме на празника на света!

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    48
    WANTED - DEAD OR ALIVE - Cash...
    България е част от ЕС, от НАТО, от цивилизацията на Запада, постове рекламиращи путинярски фашизъм нямат място в българска медия. Това руската примитивна амеба ще го разбрере по особено труден начин! Обявявам парична награда, всеки който разкрие личността на руското животно, пишещо от IP 77.78.6.217 За всеки, който разполага с информация, нека тук в кометарите обяви начин за връзка, след което ще се уточним изплащане на премията.
  • -3
    47
    Николай Сланински
    До третополовия дърт джендър от 46 Да,усетих те веднага,че си дърта ПеПеруга като мен.Трябва да идем на гей прайда заедно!
  • -3
    46
    До Н. СлаНински
    чета всякакви сайтове, включително и руски . Обичам да се информирам.И ми стават ясни дръгливци като теб. Не спря да ми пишеш, явно те впечатлих. Мъже , ако си такъв, не ми трябват.
  • 2
    45
    Николай Сланински
    До 44 Аз бих искал да ми се разкриеш и да те подложа на мъжки ласки.Щом толкова знаеш какво е било през социализма,значи си дърта ПеПеруга до мозъка на костите като мен!Ще си допаднем като дърта джендър двойка!
  • -3
    44
    Ако ти се разкрия,
    ще ме наградиш ли? Или си оставаш учуден потребител, който залага хайка за главата ми.? "Психиатър" фалшив и болен.си ти.Така обявяваха неудобните по време на социализма.Като нямаше какво да кажат за някого..А това доказва, че си дърт руски възпитаник, русофил до мозъка на костите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари