Николай Радулов: В партия "Величие" има някакви нечисти сметки

1
До него е стигнала информация, че полицейски началници помагат за купуването на гласове при изборите
До него е стигнала информация, че полицейски началници помагат за купуването на гласове при изборите Снимка: Bulgaria On Air

До него е стигнала информация, че полицейски началници помагат за купуването на гласове при изборите

Кабинет вероятно ще има, не мога да предположа колко ще е дълготраен той, най-вероятно ще е от ГЕРБ, ДПС и още някой, предполагам ИТН, които казват, че в името на света, България, и целия Космос ще участват в експертно правителство. Най-вероятно ще е краткотрайно. Това правителство, каквото и да прави, ще си навлече гнева на хората. Хората очакваха нещо да се случи и Борисов да не е на власт, той продължава да управлява България, този път в тандем с Пеевски. Това коментира експертът по национална сигурност и член на партия МЕЧ проф. Николай Радулов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му по площадите на протестите е имало хора, чиято цел е била да се "набутат във властта".

Проф. Радулов познава от години лидерът на "Величие" Николай Марков.

"Запознахме се във вашето студио. Говореше умно, въздържано, поканих го да преподава в моя департамент "Национална и международна сигурност" в НБУ. Сега вече ме е срам, че гарантирах за него и го вкарах в среда, в която може да влияе върху ума на млади хора. Студентите усетиха, че има нещо нездраво в него, оплакваха се, че не идва в часовете", сподели проф. Радулов.

Той изрази мнението си пред Bulgaria ON AIR, че новата партия на политическата сцена разполага с много пари и трябва да се провери откъде идват те.

"Напълнена е с измамници, полк. Калчев пострада, той охраняваше този исторически парк, с години не му е плащано, освен това шефът го е подлъгал да вложи 250 000 собствени средства, счупи си краката, виждам, че едно от делата е спечелено за дължимите му заплати. Това е партия, в която има някакви нечисти сметки, но многото пари ѝ позволяват да се движи напред, там има платена публика", каза проф. Радулов.

Успехът на изборите за партия "Величие" той посочи, че е благодарение основно на социалните мрежи, с използването на платени публикации, които достигат до много хора.

"Тази партия е пълна със странни хора, това не бива да ни учудва", добави проф. Радулов.

До него е стигнала информация, че полицейски началници помагат за купуването на гласове при изборите: "Те организират парите да стигнат до избирателите по един или друг начин".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Милтеноф
    Смешен експерт и самозванец. Продаде се за стотинки и сега плюе по хората. Типичен комунистически кадър.
  • 1
    3
    младен иванов
    Този експерт Радулов не беше ли част от ИТН???? Сега пише,че е от партия МЕЧ,а утре от коя партия ще бъде?Не вярвам в компетенцията на такива врътливи експерти.
  • 4
    2
    Точен
    Ами герп Ами промяната Ами ДПС те от членски влог ли се издържат май от вън някой дава те за това работят кой за сащ кой за Турция Само за държавата не им пука .
  • 2
    1
    Без пари - няма партия!
    На всяка проруска партия - откъде ли могат да им дойдат пари? Като се започне от стожера БКП, та до дните на демокрацията последните създадени партии еднодневки: Атака, Възраждане, Величие. Всъщност за сега в България циркулират над 32 политически партии - все отнякъде са финансирани, нали?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари