Николай Радулов: Експертен кабинет с мандат на ИТН не е добър вариант

0
ИТН искат властта, за да имат влияние върху финансовите потоци, коментира експертът по национална сигурност
ИТН искат властта, за да имат влияние върху финансовите потоци, коментира експертът по национална сигурност Снимка: стоп - кадър \ Euronews Bulgaria

ИТН искат властта, за да имат влияние върху финансовите потоци, коментира експертът по национална сигурност

По-скоро ще бъде сформирано правителство – това прогнозира експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов. "Експертен кабинет с мандат на ИТН не е добър вариант", коментира още той.

Такова правителство сега, както и да го замаскираме, ще издържи, докато реши Борисов, а разбира се и Пеевски“, коментира проф. Радулов пред Euronews Bulgaria.

В ИТН има едно странно разбиране за националните идеали. В 47-то Народно събрание идеалите на ИТН се наричаха Гроздан Караджов – той да е в МРРБ и като че ли това, че там не се е позволи едни пари да бъдат консумирани, доведе до този разпад, който видяхме. Желание за власт, желание за влияние върху финансови потоци по-скоро, отколкото до чиста власт. И сега, и преди“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    До Цървул
    Проф Радулов си е достатъчно компетентен да прави всякакви анализи, а ти какъв си?! Или по-добре ли е Слави Трифонов и сценаристите му да правят анализи след като нямат никаква подготовка за тях и не разбират от нищо освен от шоу и крадене на пари?! ИТН ни вкараха в тази политическа криза на поредица от избори, защото ги беше страх да управляват, а искат някой друг да носи отговорност, докато те само дърпат някой и друг дивидент оттук оттам.
  • -1
    1
    Цървул
    Радулов лош вариант е ти да правиш каквито и да са анализи това е за умни хора
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари