Николай Ненчев поема дипломатическата ни мисия в Киев

1
Това обяви Соломон Паси о време на форум на Атлантическия клуб
Това обяви Соломон Паси о време на форум на Атлантическия клуб Снимка: БГНЕС

Това обяви Соломон Паси о време на форум на Атлантическия клуб

Бившият военен министър Николай Ненчев ще поеме ръководството на българската дипломатическа мисия в Киев в следващите дни. Това бе обявено от лидера на Атлантическия клуб Соломон Паси по време на форум на организацията.

Неяснотите около новата роля на Ненчев

Към момента все още не е уточнен механизмът, по който Николай Ненчев ще бъде назначен за ръководител на посолството в Киев. Вариантите са два – или като официално изпратен посланик от държавния глава Румен Радев, или като специален пълномощник на външния министър Димитър Главчев.

България без посланик в Украйна от началото на войната

България няма посланик в Украйна вече повече от две години – период, който съвпада с началото на войната в страната. Липсата на постоянно дипломатическо представителство на България в Киев е създавала трудности в поддържането на ефективни дипломатически връзки и подпомагането на българските граждани в Украйна.

Кой е Николай Ненчев?

Николай Ненчев е известен с позициите си като изявен евроатлантик и демократ. Той е приятел на украинския народ и категоричен противник на руската агресия срещу Украйна. Ненчев е известен и с усилията си за прекъсване на всяко руско влияние в България по време на своето управление като военен министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    123
    Ти к'ъв боклук си и ти, ненчев ! Пасито обаче все още успява да рови в Българската политика с клуба си от чуждестранни агенти. Съсипаха България. И все пак карикатурата на паси в ръцете на есесовците си беше повече от забавна. Време е да му издокарат нова, но вече с укронацисти.
  • 2
    4
    Учуден
    Каква ли песен ще запеят русофилистичните отпадъци, когато екскремент "пРоссия" изтече в канала на човешката история.
  • 3
    3
    Ах, да беше жив Адолф.....
    Никой ли не се намери да прати при Трактора това жалко чифутско лайно, Сюлейман Пусси, да еба неговата мама, €врейски мелез недоклатен?!!
  • 3
    2
    Соломон Пуси
    Изпращам ЛайНенчев да бъде свидетел на последните дни на нашмъркания киевски наркоман преди да са го обесили за някое дърво!
  • 7
    1
    Той
    Е един боклук.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари