Николай Кожухаров оглавява криминалната полиция в Русе

1
Нов заместник-директор поема ОДМВР - Русе
Нов заместник-директор поема ОДМВР - Русе Снимка: МВР - Русе

Нов заместник-директор поема ОДМВР - Русе

От днес, 24 септември 2024 година, комисар Николай Кожухаров встъпва в длъжност като заместник-директор на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Русе и началник на отдел "Криминална полиция". Назначението е извършено със заповед на министъра на вътрешните работи Атанас Илков.

Комисар Кожухаров, който досега оглавяваше сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в ОДМВР - Русе, поема новата си роля с богат професионален опит зад гърба си. Роден на 26 декември 1975 година в столицата София, той започва кариерата си в системата на МВР през 2000 година, непосредствено след дипломирането си в Академията на МВР със специалност "Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред".

Образованието на комисар Кожухаров не спира дотук. През 2007 година той разширява своята експертиза, завършвайки магистратура по право в Русенския университет "Ангел Кънчев". Това допълнително юридическо образование несъмнено допринася за неговото професионално развитие и израстване в системата на МВР.

Кариерният път на Николай Кожухаров в Министерството на вътрешните работи е белязан от последователно издигане в йерархията. През 2009 година той поема първата си ръководна позиция като началник на група "Престъпления против собствеността". Шест години по-късно, през 2015 година, Кожухаров е назначен за началник на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" - длъжност, която заема до днешното си назначение за заместник-директор.

През годините комисар Кожухаров непрекъснато е надграждал своите професионални умения, участвайки в множество специализирани курсове в сферата на правоприлагането и сигурността. Неговият принос към работата на МВР не е останал незабелязан, като многократно е получавал награди за постигнати високи резултати в служебната си дейност.

Назначението на комисар Кожухаров е съпроводено с кадрова промяна в ръководството на ОДМВР - Русе. Досегашният заместник-директор, комисар Дими Иванов, е преназначен на друга ръководна длъжност в структурите на Министерството на вътрешните работи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари