Георги Георгиев и новият директор на ОДМВР - Русе Николай Кожухаров обсъдиха подготовката на изборите

0

Заместник областният управител призовава за нулева толерантност към купуването на гласове

Заместник областният управител на Русе Георги Георгиев проведе работна среща с новоназначения директор на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Русе, старши комисар Николай Кожухаров. Основна тема на разговора бе подготовката за предстоящите избори на 27 октомври 2024 година.

Приоритет: Борба с купения вот

Георгиев подчерта необходимостта от продължаващи усилия за предотвратяване на купения вот, като заяви: "Убеден съм, че полагането на всички усилия от наша страна за гарантиране на честността на вота ще накара повече хора да отидат до урните другата неделя". Той настоя за нулева толерантност към всеки опит за купуване на гласове.

Сътрудничество между институциите

По време на срещата беше обсъдена и охраната на изборните бюлетини, които ще бъдат доставени в Областната администрация на следващия ден. Георгиев изрази увереност в бъдещото партньорство между Областната администрация и полицията.

Напътствия към новия директор

Заместник областният управител отправи насърчителни думи към старши комисар Кожухаров: "Бъдете решителен, лоялен и смел в постъпките си! Признателен съм Ви, че не само ежедневно изпълнявате своите задължения, но и възприемате работата си като мисия! Бъдете полезен с дейността и личния си пример".

Смяна на ръководството

Досегашният директор на ОДМВР - Русе, старши комисар Пламен Първанов, е преназначен на длъжност директор в Звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи. Георгиев изрази благодарност към Първанов за отличното сътрудничество между двете институции.

Представяне на новия директор

На срещата присъства и заместник-министърът на вътрешните работи Тони Тодоров, който официално представи новия директор на ОДМВР в крайдунавския град.

Професионален път на старши комисар Кожухаров

Николай Кожухаров, роден на 26 декември 1975 година в София, идва на поста директор на ОДМВР - Русе след позицията си на заместник-директор и началник на отдел "Криминална полиция" в същата дирекция. Той е възпитаник на Академията на Министерството на вътрешните работи, където през 2000 година завършва специалност "Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред". През 2007 година Кожухаров придобива магистърска степен по право от Русенския университет.

С над 24 години стаж в системата на МВР, старши комисар Кожухаров има богат опит в областта на правоприлагането и сигурността. Той е преминал множество специализирани курсове и е получил редица отличия за високи постижения в служебната си дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Грую
    Да вземете да спрете херцата на Дунавмост с ония спортисти отраканите ..
  • 8
    1
    123
    А нов неалкохолизиран областен управител КОГА??? Този двемогилския катастрофаджия е СРАМ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари