Николай Денков: Войната между Пеевски и Доган ще има отражение в ГЕРБ

0
Парламентът като плаващи пясъци: Разпад в ДПС, БСП и "Величие" води до нестабилност
Парламентът като плаващи пясъци: Разпад в ДПС, БСП и "Величие" води до нестабилност Снимка: БТА / Архив

Парламентът като плаващи пясъци: Разпад в ДПС, БСП и "Величие" води до нестабилност

Политическата сцена в България е като плаващи пясъци, заяви Николай Денков от "Продължаваме промяната - Демократична България" по време на пресконференция. Войната в ДПС, разцепеното БСП и разпадналото се "Величие" допринасят за сериозната нестабилност в парламента.

Влияние на процесите в ДПС върху ГЕРБ

Процесите в ДПС ще имат сериозни последици и за ГЕРБ, посочи Денков. „Многократно казахме, че там има хора, близко свързани с Пеевски, така че какъв ще бъде изходът във войната между Пеевски и Доган ще има отражение и в ГЕРБ, заяви той. Тези вътрешни конфликти водят до още по-голяма нестабилност в политическата обстановка и създават несигурност относно бъдещето на правителството.

Несигурност и трудности в създаването на стабилно правителство

Според Денков, опитите за създаване на стабилно правителство в тази ситуация са почти невъзможни. „Всичко това прави много нестабилна ситуацията и аз мисля, че би било пълна илюзия някой да се опитва да прави стабилно правителство, посочи той. Въпреки трудностите, "Продължаваме промяната - Демократична България" имат план, който цели да постигнат максимално добри резултати в тази тежка политическа среда.

Планът на "Продължаваме промяната - Демократична България"

Денков разкри, че планът ще бъде представен в близките дни и в момента се обсъжда с националните съвети. „Ще го представим заедно в някой от следващите дни“, заяви той и уточни, че обсъжданията продължават.

Политическата криза в България е в разгара си, като основните политически партии са изправени пред вътрешни конфликти и разцепления. Войната в ДПС, разцепеното БСП и разпадналото се "Величие" създават нестабилност, която затруднява създаването на стабилно правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    39
    Вл. Путин
    Пеевски беше пратен в ДПС да овладее тая партия и я направи патерица на ГЕРБ и направят проруско правителство, ама Доган се усети навреме и реши, че една коалиция с ГЕРБ в тоя момент ще отслаби партията, предвид какво стана с ПП-ДБ в предното правителство. ГЕРБ са овладели службите, медиите, Прокуратурата и МВр и за тях не е проблем ако са в коалиционно правителство да натресат негативите на своите партньори както направиха от 15 години откакто са в политиката с останалите си партньори. Доган знае, че Борисов е курва и всяко съприкосновение с него ще направи ДПС слаба и уязвима партия. За сега всички са наясно, че правене на редовно правителство е неизгодно и ще доведе до негативи и бягат. ГЕРБ са най-ощетени от тая ситуация, но и те са най-виновни за тая ситуация, което означава, че има някаква справедливост. Партиите които имат най-голяма зависимост от Задкулисието и Кремъл са най-уязвими в момента, тъй като имат нужда от властта за да продължат живото си, но същевременно ако са във властта ще донесат още негативи върху себе си тъй като те не могат да направят реформи тъй като реформите ще ги съсипят, никой не би предприел самоубийствени действия. така, че русоидните партии и най-вече ГЕРБ, ДПС и БСП нямат полезен ход, всеки ход е против тяхното съществуване. Борисов, Нинова, Доган и Костадинов са пътници. Нестабилността на международното положение предизвикано от Путин и войната в Украйна ще предизвика обрати в световната политика и икономика което ще е фатално за някои тоталитарно-репресивни режими като в Русия, Китай, Сев Корея, Лат. Америка и Близкия изток.
  • 1
    38
    до 37
    и къде е документирана тази случка?!? В някой блогърски чат?!?
  • -1
    37
    Фък дъ РФ
    Колко Глинка да е обичал пРоссия, като твърди една плоскочела русофилистична маймуна, след като е документирана следната случка: Когато напуска завинаги Русия на път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с руския дух, плюл на руската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“
  • 1
    36
    Вл.Путин
    Ще има отражение най вече върху корумпираната сган наречена Пеевски Подлоги/Доносническа България тъй като ДеБелият мравояд,Простото и Ококореният гей са в пряка зависимост от Пеевски,затова и го изпраха и правиха конституционни промени с него
  • -2
    35
    Путин Хуйло
    Там го премествва сестра му, съобразявайки се с неговата воля. Глинка е обичал Русия с цялото си сърце и е ненавиждал хохълските унтерменши. Това може да се прочете във всеки материал за този композитор,много кофти май се изложих с опорките и от депесе ще ми резнат надника май....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари