Невена Цонева и Баш Бенд вдигнаха наздравица от Русе

0
Музикантите споделиха страхотните си емоции след първия им концерт, който се състоя в зала "Филхармония" в Русе
Музикантите споделиха страхотните си емоции след първия им концерт, който се състоя в зала "Филхармония" в Русе Снимка: Facebook / Nevena Tsoneva / Невена Цонева

Музикантите споделиха страхотните си емоции след първия им концерт, който се състоя в зала "Филхармония" в Русе

Вълнуващо музикално пътешествие започна в град Русе на 3 октомври 2024 година. Известните български изпълнители Невена Цонева и Венелин Венков, заедно с групата Баш Бенд, поставиха началото на своето национално турне "ТУК СМЕ! Турне 2024" с грандиозен концерт в крайдунавския град.

След концерта, артистите и екипът им се насладиха на гостоприемството и кулинарните изкушения в механа "Чифлика" - Русе, където отпразнуваха успешното начало на турнето.

Невена Цонева изрази своето въодушевление от старта на турнето, споделяйки в социалните мрежи: "Ето това е щастие!!! Мина първият концерт от турнето "ТУК СМЕ!". Беше страхотно, беше началото на нещо, което ме окрилява и ми дава много сила. Благодаря на всички на масата за труда и всеотдайността. Животът е хубав.", написа чаровната изпълнителка.

Турнето, което ще обхване девет големи града в България, обещава да донесе незабравими музикални преживявания на публиката в цялата страна. Репертоарът включва нови авторски песни, творчески интерпретации на класики от българския музикален фонд и традиционен фолклор, предлагайки богато разнообразие от стилове и емоции.

След успешния старт в Русе, музикантите ще продължат своето пътуване из страната, като финалният акорд на турнето ще прозвучи в столицата София в края на ноември.

Венелин Венков, известният барабанист, сподели вълнуващи спомени за своите музикални корени в Русе. Въпреки че вече повече от 35 години не живее в родния си град, той продължава да носи дълбока емоционална връзка с мястото, където е направил първите си стъпки в музиката.

"Винаги като се прибера, има една тръпка, връщам се в детството си, което беше прекрасно. Много обичам да ходя по местата, където съм ходил като малък. Имам сантимент. Русе е прекрасно място," казва музикантът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    Тежки джуки и лепени мигли ! Да живеят чекиджиите ! Продажбата на въображаем секс отвя с 300 продажбата на реалният. С навлизането на изкуственият интелект, сутеньорите ще отидат на борсата. Както едно време секс телефоните на мутрите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари