Младежи повредиха новата чешма на площад "Дунав"

1

Общината призовава за отговорно отношение към градската среда

Нова проява на вандализъм разтърси Русе само дни след откриването на обновената чешма в градинката до площад "Дунав". Група непълнолетни умишлено са повредили един от чучурите на съоръжението, съобщиха от пресцентъра на Община Русе.

Според информацията, младежите са усукали меката връзка на чучура, което е наложило демонтаж на бронзовата фигура на Свети Георги за извършване на ремонтни дейности. Екип на Общинско предприятие "Комунални дейности" е реагирал своевременно, за да възстанови нормалното функциониране на чешмата.

От общинската администрация призоваха жителите на града към по-отговорно отношение към общинското имущество. "Призоваваме гражданите към съвестно и отговорно отношение относно опазване целостта на общинското имущество и новите придобивки, създадени с цел подобряване на градската среда", заявиха от Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    wwe
    upravata nekudurna i krade , naroda decata mu ru6at povtori sled men : SVETLO BUDE6TE
  • 7
    13
    daskal
    На въпросите за общинската полиция отговарям... Тя е за да ви дебне как сте паркирали колата си и да ви глоби. Други функции няма! Но видеонаблюдателите са още по-безполезни. Да се чуди човек защо са потрошили толкова пари за видеонаблюдение.
  • 6
    12
    русенеца
    Общинска полиция да плати щетите и да видите как ще започнат да си вършат работата! Иначе са ефективни като некадърния ненаситен кмет!
  • 6
    11
    Българин
    Защо въобще има подобна структура - "общинска полиция" ?! Имаме Национална служба полиция, която поради някаква причина не работи ефективно, ето защо на БеСеПарските разсипници им хрумна малоумната идея, вместо да принудят Полицията да заработи, да създават паралелна структура. Видимо и тази "полиция", работи по същия начин, както работи националната. Защо ни са две полиции, работещи по един и същи начин ?!
  • 9
    10
    Учуден
    Къде е общинската полиция .Пази по 24 часа Даваха пари и за камери Не трябва ли да се потърси отговорност и от някой отговарящ за реда
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари