Не са български бисквитите, които пратиха деца в токсикологията

0
Майката също яла от сладките
Майката също яла от сладките

Майката също яла от сладките

Децата, яли бисквити с канабис, остават в токсикологията на плевенската болница "Д-р Георги Странски". Те са на възраст от 4 до 14 години.

Майка им – жена на 23 години, също е в болницата. Приетите са в тежко общо състояние, но са стабилизирани и няма опасност за живота им.

Разследването на полицията дотук е установило, че майката е донесла две кутии бисквити у дома. Дала ѝ ги друга жена, която тя познава. Срещнала се с нея, докато обикаляла контейнерите, съобщава БНТ.

Бисквитите не са български.

В момента се установява как са влезли в страната и коя е жената, която ги е дала за децата.

Досега в отдел "Закрила на детето" - Плевен не е постъпвала информация за тези деца и не е работено с тях. След като бъдат освободени от болницата, екипът ще потърси родителите им и ако те са съгласни, ще им бъде оказана психологическа подкрепа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    до 2
    Е как кое? Те тъмнозелените може да си праскат 8-9-годишните дечица, колкото искат, ама на 9 трудно ще роди. Според мен отново имаме случай на качествена българска журналистика и всъщност „майка ИМ – жена на 23 години“ е майка на едно/две/... от децата, но не и на всички и съответно не и на 14-годишното.
  • 3
    2
    Чарлз Дарвин
    Е кое е сложното? За една определена етническа група е характерно това описание!
  • 11
    1
    Пффф
    Децата между 4 и 14 години.. майка им на 23.. нещо много сложна ми идва математиката... дали и ги докато обикаляла контейнерите..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари