„Не паркирай тук": Пребиха мъж в София заради паркомясто

0
Паркирането в квартал "Овча Купел" предизвика насилие
Паркирането в квартал "Овча Купел" предизвика насилие

Паркирането в квартал "Овча Купел" предизвика насилие

Инцидент в столичния квартал "Овча Купел" разкрива нарастващо напрежение между съседи заради паркирането. Иван Тъмбев, жител на квартала, твърди, че е станал жертва на физическо насилие след продължителен период на заплахи и вандализъм върху автомобила му.

Според разказа на Тъмбев, проблемите започнали преди повече от година, когато той започнал да открива бележки на колата си с предупреждения "Не паркирай тук” или „Паркирането забранено”. Освен вербалните заплахи, той споделя, че е намирал автомобила си със счупени чистачки - явен знак за ескалация на конфликта.

Ситуацията достигнала своя връх в сряда, когато след поредното паркиране пред блока, Тъмбев бил конфронтиран от свой съсед. Според пострадалия, разговорът бързо прераснал в словесна разправия.

"Човекът се облегна на вратата на автомобила ми, каза, че не мога да паркирам там. Отговорих му, че това са общи, а не частни места. А той каза да си разкарам колата", обясни Тъмбев пред телевизия NOVA.

Словесният сблъсък бързо ескалирал във физически, когато според твърденията на Тъмбев, съседът го ударил с юмрук. "Той ме свали на земята, аз го дръпнах и паднахме. Наш съсед се появи и ни разтърва", допълва потърпевшият.

Тъмбев настоява, че не е нарушавал правилата за паркиране, като подчертава, че не е блокирал достъпа на други автомобили, нито е паркирал пред гаражи. Въпреки това, той е станал обект на системен тормоз и в крайна сметка - на физическо насилие.

След инцидента Иван Тъмбев е предприел законови действия, като е подал официална жалба в полицията. Освен това, той е получил медицинско свидетелство, документиращо нанесените му травми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари