Над 900 декара изгоряха в пожара край Невестино

1
Огънят е стигал буквално до къщите на хората в село Илия
Огънят е стигал буквално до къщите на хората в село Илия Видео: NOVA

Огънят е стигал буквално до къщите на хората в село Илия

Огънят е стигал буквално до къщите на хората в село Илия

Над 900 декара гора изгоряха в големия пожар край Невестино, който заплашваше домовете на местните жители в село Илия, Кюстендилско. Пожарът, който избухна вчера вечерта, достигна буквално до къщите на хората, създавайки истински огнен ад.

До вчера вечерта тук беше огнен ад. Тази сутрин в 06:00 часа 7 горски стопанства са тук на пожара, основно от северната част на фронта на пожара”, сподели пред NOVA Кирил Иванов, директор на Държавното горско стопанство в Невестино. Благодарение на усилията на горските стопанства, които включват над 50 души, пожарът беше частично овладян, но все още има няколко активни огнища, въпреки поройния дъжд, който падна в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Някое говедо
    е безчинствало и цъкало минуси, с което потвърждава истината в написаното от 1 и 2.
  • 1
    2
    главни букви
    Умишлено е направено, за да се прочисти теренът с цел поставяне на фотоволтаици. Хората от герб, депесе, дб-пп искат да поставят на стотици декати фотоволтаици.
  • 1
    1
    Благодаря на БОГ,
    че се смили над Пирин и нашиите хора не пострадаха.Жалко за Природата в красивата ни страна.Неествевените пожари унищожиха много, което бетонът не успя.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари