Мотокрос състезание ще покачи адреналина в Сандрово

0
Стартира записването за мотокрос надпреварата в Godzilla МХ Park Ruse
Стартира записването за мотокрос надпреварата в Godzilla МХ Park Ruse Снимка: Община Русе / Архив

Състезанието ще се проведе на 9 и 10 ноември

Мотополигонът край Сандрово приема вълнуващо състезание през ноември.

Любителите на екстремните спортове ще имат възможност да се насладят на зрелищно мотокрос състезание в началото на ноември. Надпреварата ще се проведе на 9 и 10 ноември 2024 година на мотополигона Godzilla МХ Park Ruse край село Сандрово.

Регистрация и такси за участие

Организаторите са отворили регистрационната форма за участници, като крайният срок за записване е 29 октомври 2024 година. Състезателите с лиценз ще заплащат такса от 40 лева, докато тези без лиценз ще трябва да доплатят допълнително 30 лева за задължителна застраховка.

Допълнителни придобивки

Всеки регистриран участник ще получи състезателна фланелка, а организаторите ще осигурят професионално времеизмерване по време на надпреварата. Очаква се скоро да бъде публикувана и подробната програма на събитието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари