Монаси на Далай Лама пристигнаха в Бургас

0
Делегацията от фондация „Хималайска култура” гостува край морето за три дни
Делегацията от фондация „Хималайска култура” гостува край морето за три дни Видео: NOVA

Делегацията от фондация „Хималайска култура” гостува край морето за три дни

Трима монаси от манастир на Далай Лама с десет автентични танцьори привлякоха десетки посетители в бургаското морско казино в събота. Делегацията от фондация „Хималайска култура” гостува край морето за три дни. Монасите представят у нас древно изкуство на гадаене - астрологичен сеанс със зарове „мо”, тибетска пясъчна мандала и автентична молитва, предава NOVA.

А какво е да живееш до Далай Лама и каква е тайната на щастието и дълголетието кратко поясни монахът Лама Нима.

Идваме на този свят с празни ръце и си отиваме така. Най-важна е душата. Не създавайте врагове, не търсете отмъщение. Лошото отминава, оставете го в миналото защото ще дойде по-добро време. Вярвайте и вашият мир сам ще дойде, ако вие го търсите. И не на последно място е здравословната храна”, каза монахът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари