Момче се преби с тротинетка в центъра на Русе

7
Младежът е изгубил контрол над превозното средство на неравен участък от пътя
Младежът е изгубил контрол над превозното средство на неравен участък от пътя Снимка: БГНЕС / Архив

Младежът е изгубил контрол над превозното средство на неравен участък от пътя

Момче се преби с тротинетка в центъра на Русе.

Снощи в Спешното отделение на Университетска болницаКанев“ е приет непълнолетен младеж, пострадал при инцидент с електрическа тротинетка. За изясняване на случая на място е изпратен екип на Пътна полиция. Служителите на реда са установили, че пострадалият е 16-годишно момче от Русе. Инцидентът е станал около 21:25 часа на кръстовището на улица „Петко Д. Петков“ и улица „Муткурова“. Докато управлявал електрическа тротинетка „Xiaomi“, младежът изгубил контрол над превозното средство на неравен участък от пътя, което довело до падане върху асфалта.

След инцидента момчето е било откарано в болницата с личен транспорт. След преглед, медиците са установили порезно-контузна рана и го освободили за домашно лечение. Случаят е документиран по административен ред от органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    Vi
    Не става само с регламенти и наредби. С тези пътища от времето на най Тошо скоро и коли ще катастрофират заради дупки и неравности . Тогава пак ли ще плюете по водачите или ще си отворите очите за проблема
  • 2
    14
    1312
    ако родителите не бяха алкохолици можеше да имаш предмети от които да осакатееш
  • 3
    13
    1234
    Когато няма контрол от страна на Общинска полиция, КАТ ще има саморазправи, разбира се. Хората взимат нещата в свои ръце. Еле пък някое ци&анско чаве да пострада. Тогава жалба ви майка, пък бидейки и невинни в създалата се ситуация.
  • 7
    12
    до 11
    Дранголникова, когато караш с нормална скорост виждаш и неравности и дупки и можеш да реагираш, като хвърчиш, нищо не можеш! Или да направим всичко тепсия, че тротинедкаджиите да карат с 50+
  • 0
    11
    Дранголникова
    Е как пък един не каза, че виноени са неравностите по пътищата и дупките по алеитъ, а не да обвинявате само тротинетките , кскто ви скимне
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари