"Приста Ойл" направи дарение на Мултипрофилното спешно отделение в болница "Канев"

2
От лечебното заведение благодарят за щедрия жест
От лечебното заведение благодарят за щедрия жест Снимка: Dunavmost

От лечебното заведение благодарят за щедрия жест

Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Канев“ - Русе изрази своята благодарност към компанията „Приста Ойл Груп“ за щедрото ѝ дарение в полза на Мултипрофилното спешно отделение. Дарението, което е насочено към подобряване на условията на работа за медицинския екип, е пореден жест на подкрепа към болницата и нейната мисия за предоставяне на качествена здравна грижа.

В публикация на социалните мрежи от страна на УМБАЛКанев“ се подчертава, че жестът на компанията е не само ценен като материална помощ, но и като символ на признателност за неуморната работа на медиците в спешното отделение. Болницата изрази своето удовлетворение, че усилията на екипа ѝ не остават незабелязани и високо оценени от обществото и бизнеса.

„Подкрепата Ви е истински ценна за нас и ни дава сили да продължаваме с всеотдайност и грижа за нашите пациенти,“ заявяват от лечебното заведение. Дарението не само ще подобри условията за работа на медиците, но и ще създаде по-добра среда за обслужване на пациентите.

Спешното отделение на УМБАЛКанев“ е от изключително значение за здравната система на град Русе и региона, като ежегодно приема хиляди пациенти, нуждаещи се от спешна медицинска помощ. Ето защо даренията, които подпомагат подобряването на материалната база и условията на труд, са от ключово значение за повишаване на качеството на предлаганите услуги.

„Заедно можем да направим голяма разлика,“ гласи финалното послание на болницата, с което тя призовава и други организации да последват примера на „Приста Ойл Груп“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    1234
    Нека държавата, общините и бизнеса обърнат внимание и на спорта! Всичко е в разруха с малки изключения и със затихващи функции. Много подрастващи са обезсърчени от липсата на възможност за развитие. До едно ниво и после ...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари