Момче се нуждае от помощ след тежка катастрофа

1
При инцидента загива бащата на Красимир и той остава само с майка си
При инцидента загива бащата на Красимир и той остава само с майка си Видео: bTV

При инцидента загива бащата на Красимир и той остава само с майка си

Краси Радославов Цветков е 15-годишно момче, което се нуждае от неотложна помощ, за да се изправи на крака след тежка автомобилна катастрофа. Инцидентът, случил се в края на юни тази година, напълно променя живота на момчето и неговото семейство. Краси претърпява тежки травми, които водят до парализа на долните крайници, докато баща му загива на място.

След четири критични дни в реанимация, лекарите в България успяват да стабилизират състоянието на момчето. За съжаление, те не дават надежда, че Краси ще може да ходи отново. Това е съкрушителна новина за младото момче, което въпреки всичко не губи надежда и продължава да се бори.

Майката на Краси, Полина Лефтерова, не се отказва и търси помощ от болница в Турция. Там лекарите дават по-обнадеждаваща прогноза и твърдят, че има шанс момчето да проходи отново. Тримесечната рехабилитация в турската болница може да промени живота на Краси, но сумата, необходима за лечението, е почти непосилна за семейството. Общата стойност на лечението възлиза на близо 158 хиляди евро.

До момента са събрани половината от необходимата сума, но за да продължи лечението, парите трябва да бъдат преведени преди изтичането на тримесечния срок. Майката на Краси обяснява, че ако не бъдат събрани навреме средствата, болницата ще прекрати рехабилитацията.

"Допреди привършване на тези три месеца трябва задължително да са преведени парите, защото в момента, в който няма пари в сметката на болницата, те директно ще го прекратят," казва пред bTV Полина Лефтерова.

Трагедията с баща му е оставила дълбока емоционална рана в сърцето на Краси, но той остава решен да се бори. Момчето се надява да се възстанови и да се изправи на крака, за да изпълни обещанието, което е дал на себе си и на покойния си баща.

"Той ми беше като приятел и заради това аз искам да му покажа, че мога да стана, защото той нямаше да си го прости, ако аз бях на неговото място," споделя Краси.

Обществото вече е показало своята съпричастност, но са нужни още усилия, за да бъде събрана цялата необходима сума. Ако желаете да помогнете на Краси в неговата битка за пълноценен живот, можете да направите дарение чрез следните банкови данни:

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG25BUIN95611000739747
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Краси Радославов Цветков

Всеки лев е от значение, за да може едно младо момче да получи своя шанс за нов живот. Краси и неговото семейство се надяват на вашата подкрепа и вярват, че с общи усилия ще успеят да постигнат чудото, от което се нуждаят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари